promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sean Bean besokallt, többet nem hajlandó meghalni
Borítókép:  IndieWire
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harcánál alaposan átverték a színészt, ezentúl jobban meggondolja, hogy miben vállal szerepet.

Sean Bean-t nagyon sokan úgy emlegetik, mint a fickót, aki meghal a film végén. Való igaz, ez eléggé ráragadt a színészre, és igyekszik ez ellen tenni a jövőben. Egyébként erős túlzás, hogy Bean minden filmjében meghalna, a Trójában például életben maradt. Ő alakította Odüsszeuszt, akivel végződik a film.

A színész korábban azt mondta, hogy egyaránt szeret hőst és gonoszt is játszani, de függetlenül a szerepétől, az emberek amint meglátják őt, egyből kiszámíthatónak tartják a filmet, mert Sean Bean úgyis meghal. Ezen akar változtatni a színész a jövőben:

„Általában akkor szoktam szerepeket visszautasítani, amikor a forgatókönyvben azt olvasom, hogy a karakterem meghal. Sokkal jobban örülök annak, ha olyan szerepet kapok, amiben csak súlyosan megsérülök. Nem szeretném, hogy a nézők számára azért válna kiszámíthatóvá egy film vagy egy sorozat, mert ha engem meglátnak, akkor már az elejétől kezdve számítanak rá, hogy biztos fűbe fogok harapni. Főleg, ha rosszfiút játszok. A Trónok harcát azért vállaltam el, mert azt mondták, hogy csak a sorozat végén fejezik le Ned Starkot”

– nyilatkozta a színész a Sun magazinnak.

Bean meg is lepődött, mikor szembesült azzal, hogy Ned végül már az első évad végén elveszti a fejét, és azóta is sajnálja, hogy kimaradt a produkció további részéből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás