promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinkronosan is begördült a Terminátor 6 második előzetese
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Visszakapjuk a régi jó szinkronhangokat.

Mi újságírók szeretjük ezt a Terminátor 6 címet használni, ha muszáj, pedig James Cameron nagyon fenékbe billentene minket ezért. Ugyebár a Terminátor – Sötét végzet figyelmen kívül hagyja a folytatásokat, és ott veszi fel a történetszálat, mintha az Ítélet napja, vagyis a Terminátor 2 után lennénk. Hát igen, az után kezdtek elcsúszni a dolgok.

Mint tudjuk, a film nem akar finomkodni, és R-besorolású lesz, valamint visszahozták Linda Hamiltont, valamint a John Connort alakító Edward Furlongot is. Hamilton nem is engedte, hogy belenyúljanak a karakterébe, és igaza is volt, innentől már ő tudja a legjobban, hogy miként is működik Sarah Connor.

James Cameron és Tim Miller is azt nyilatkozták, hogy a Terminátor 1-2 hangulatát akarják visszahozni. Erre még a magyar szinkronnál is figyeltek, mivel Arnold Schwarzeneggernek Gáti Oszkár, míg Linda Hamilton-nak Fehér Anna fogja kölcsönadni a hangját, vagyis a jó öreg klasszikusok.

A főgonosznak, vagyis a Gabriel Luna által alakított Terminátornak azonban remélem nem ezt a hangot szánták, mert rendkívül pocsék. Persze mint tudjuk, sokszor ilyenkor csak be van vetve valaki gyorsan, és az ilyeneket nem a hivatalos szinkronnal veszik fel.

A Terminátor friss harmadik része október 31-én debütál majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás