promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milyenek lennének a Punnany Massif dalai képekben?
Borítókép:  Punnany Massif offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatódik a Budapest Park jótékonysági kezdeményezése, amiben fiatal művészek alakítják képpé zenekarok dalait.

Tavaly indult útjára a kezdeményezés, amikor a Quimby dalszövegeiből lettek művészeti alkotások. A képek elárverezéséből közel félmillió forint folyt be, mellyel a Budapest Park egy hallássérülteket segítő alapítványt támogatott.

A nagy sikerre való tekintettel a kezdeményezés folytatódik. Ezúttal a street art műfajában elismert művészek álmodták meg és öntötték teljesen új formába a szeptember 20-án a Budapest Parkban koncertező Punnany Massif dalszövegeit.

A felkért alkotók közt ott van Orosz Richárd, Stark Attila, Kovács Budha Tamás, Fekete Vegas Zsolt, Füredi Tamás, Tátrai Barna vagy a Park 2017-es arculatát is tervező Illés Fork Imre. Tehát a street art szcéna jeles és aktív szereplői vegyítették a műfaji sajátosságokat a Punnany Massif minden mástól jól elkülönülő, karakteres szövegvilágával.

A képekre a mai naptól szeptember 22-ig ide kattintva tudunk licitálni. A Budapest Park a befolyt összeget teljes egészében a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének ajánlja fel.

A képek személyesen is megtekinthetők szeptember 19-től a szezon végéig, azaz szeptember 28-ig a Budapest Park Retrokert feletti pop-up galériájában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás