promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bréking: Tony Stark visszatér!
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel csak nem akarja elengedni Robert Downey Jr-t.

Tony Stark karaktere meghatározó volt a Marvel Moziverzumban. 2008-ban a Vasemberrel indult el a stúdió filmes univerzumának építkezése, és 22 film után a Bosszúállók: Végjátékban vele is zárult le a Marvel "Infinity (Végtelen) Saga-ja". Robert Downey Jr. elképesztő pénzeket kaszált azzal, hogy a milliárdos playboy bőrébe bújt, de tény és való, hogy a Végjátékkal egy egész vagyont rakhatott zsebre.

A közönségkedvenc karakter halálával hatalmas űr maradt a Marvel Moziverzumban, amit Tom Holland Pókemberével akartak betömni. Most viszont, hogy a Sony és a Marvel útjai külön váltak, és Pókember felett újra a Sony élvez tejhatalmat, nincs egy olyan karakter az MCU-ban, aki komoly húzónév lenne.

A Marvel jövőre két filmet küld moziba. Az egyik a májusban debütáló Fekete Özvegy Scarlett Johansson főszereplésével, a másik a 2020 őszén bemutásra kerülő The Eternals (Az Örökkévalók). Mivel a Fekete Özvegy története az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik majd, várható volt, hogy néhány régi karakter feltűnik majd a filmben, de senki sem számított rá, hogy Tony Stark lesz az.

A Deadline nemrég robbantotta be a hírt, hogy Robert Downy Jr. még egyszer visszatér ikonikus szerepében. A Marvel ezt egyelőre nem erősítette meg, így azt sem tudni, hogy a színész csak egy cameo erejéig ugrik be majd a filmben, vagy egy kisebb szerepe is lesz. Ez persze azt is tükrözi, hogy a stúdió nem akarja elengedni Robert Downey Jr-t, és azt is, hogy nem igazán bíznak abban, hogy Fekete Özvegy önmagában elég húzónév ahhoz, hogy becsalja az embereket a moziba. Megmondom őszintén, nekem sem tartozik a kedvenceim közé Romanoff ügynök, számomra mindig is egy érdektelen karakter volt és szerintem nem is tud elvinni egyedül egy egész filmet a hátán. De majd májusban kiderül, addig pedig kíváncsian várom a Marvel reakcióját a berobbant hírre Tony Starkkal kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás