promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készül a Targaryen-házról szóló Trónok harca előzménysorozat
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A széria egyik írója George R.R. Martin lesz.

Hiába fejeződött be a Trónok harca úgy, ahogy, az HBO nem akarja elengedni az aranytojást tojú tyúkját. Szám szerint öt előzménysorozatot terveznek készíteni, ami a Trónok harca világában fog játszódni. Az első spinoff-ot már el is kezdték forgatni Észak-Írországban, amiről korábban kiderült, hogy ötezer évvel a Trónok harca eseményei előtt fog játszódni.

A többi szériáról eddig jóformán semmit sem lehetett hallani, a Deadline azonban lehozta a hírt, hogy fejlesztés alatt áll a következő előzmény széria, ami a Targaryen-ház felemelkedését és bukásának kezdetét fogja elmesélni. Ez a történet 300 évvel a regénysorozat cselekménye előtt fog játszódni, és azt is tudjuk már, hogy kik felelnek a forgatókönyvért. Az egyikük Ryan Condal, aki a múltban olyan borzalmas filmek szkriptjéért volt felelős, mint a Rampage - Tombolás, és a Dwayne Johnson főszereplésével készült Hercules. A másik alkotó neve már sokkal érdekesebb, hiszen maga George R.R. Martin írja Condallal a forgatókönyvet.

No, az egyik szemünk sír, a másik nevet. Tudniillik ez azt jelenti, hogy Martin most túlságosan le lesz kötve a sorozattal, ergo megint csak nem fog haladni a Trónok harca két utolsó kötetével. Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy soha sem fogjuk megtudni, hogyan ér véget a történet az író szerint. A kis szakállas persze nyugtatgat mindenkit, hogy szépen halad a regénnyel, de jó lenne, ha ebből most már látnánk is valamit.

Mivel a Targaryenekről szóló sorozat egyelőre fejlesztési fázisban van, így nincsen kitűzött premierdátuma, sőt az HBO még be sem rendelte a pilotepizódot, de ami késik, nem múlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás