Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon mit gondol Christian Bale az új Batmanről?

Vajon mit gondol Christian Bale az új Batmanről?

Zene, Film & Kultúra

Vajon mit gondol Christian Bale az új Batmanről?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:00

 A sötét lovag elmondta a véleményét Robert Pattinsonról.

Mi mozgatja még mindig a DC fanatikusok fröcsögését? Hát, hogy az Alkonyatos csóka lesz Batman, és ezen nem tudnak túljutni.

Az a baj, hogy a többség még mindig le van ragadva a vámpíroskodásnál, miközben a színész jobbnál jobb underground filmekben csillogtatja a tudását. Pont ezért szeretem, mert nem állt be a sorba, nem kezdte el meglovagolni a főhullámot gagyi szerepekkel, hanem inkább fejlődni akart kevés gázsiért. Matt Reeves nem hiába csapott le rá.

Amit ugyebár a legjobban imádnak a rajongók, az Nolan Batman-trilógiája, és természetesen Christian Bale, mint főhős. Ha az ő véleménye sem számít, hát akkor kié? A színészt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon faggatták Az aszfalt királyai apropójából, és persze, hogy Pattinsonról is megkérdezték.

Lehet sokaknak nem fog tetszeni a kijelentése, de Bale áldását adta a Pattinsonra, és azt is hozzátette, hogy nagyon jó választás. Ha ez nem lenne elég, akkor Matt Damon is hozzátette, hogy a 2017-es Jólét az egyik kedvence tőle, szóval ő is kiváló színésznek tartja.

Bale már csak annyit tett hozzá, hogy Pattinsonnak az legyen az első, hogy megtanul a ruhában pisilni, mert akkor nem lesz igazi szuperhős, ha nem tud egyedül vizelni.

Borítókép: Ron Phillips - Warner Bros.