promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hobbs és Shaw lenyomta a Bosszúállókat
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szikla és a Szállító maga mögé utasította a Végjátékot.

[[adv]]

A Hobbs & Shaw az év egyik meglepetésfilmje volt. Hiszen senki sem gondolta volna, hogy Vin Diesel és a család nélkül is van Halálos iramban, Dwayne Johnson és Jason Statham egyértelműen rácáfolt erre.

Nemrég néztem a Box Office-on, hogy a két közönségkedvenc karakterre épített film már globális szinten közel 700 millió dollárt termelt. Az egymilliárdos álomhatárt viszont biztos nem fogja tudni átlépni, ezt csak néhány filmnek sikerült idén megugrania, úgymint a Marvel Kapitány, az Aladdin, Az Oroszlánkirály, a Pókember: Idegenben és a Bosszúállók: Végjáték. Utóbbi egyébként elég sok rekordot megdöntött, amiről azt gondoltuk, hogy egyhamar nem veszi el tőle senki. A Hobbs & Shaw már meg is tette.

A Halálos iramban spinoff-ja ugyanis megszakítás nélkül négy hétig volt az adott hetek legjobban teljesítő produkciója, míg a Bosszúállóknak ezt három hétig sikerült tartaniuk.

Dwayne Johnson az Instagram oldalán reagált a hírre.

„Nagyon köszönöm srácok azt a hihetetlen mennyiségű szeretetet és támogatást, amit a filmünk felé mutattok. Nektek köszönhetően a Hobbs & Shaw immáron negyedik hete a legjobban teljesítő film a világon. Ez pedig, hölgyeim, uraim, fiúk és lányok, egy új rekord 2019-ben, amelyet eddig a Bosszúállók 4., a Pókember: Idegenben és a Marvel kapitány tartott. A rekordok azért vannak, hogy megdöntsük őket. Alig várom a következő nagyszerű filmet, ami jól fenékbe billent minket, és átveszi tőlünk a koronát”

– fogalmazott a színész.

Bár David Leitch filmje Amerikában nem hozta vissza a gyártási költségeket, a világszintű bevételi adatokat látva az Universal talán fontolóra veszi, hogy folytatást ad a Hobbs & Shaw-nak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás