promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Cameron sosem járt a Terminátor forgatáson
Borítókép:  WildAid
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kivéve persze az első kettőt, amit ő dirigált.

[[adv]]

A kultikus rendezőt a werkfilmben is látjuk beszélni a Terminátor: Sötét végzetről, de igazából sosem járt a forgatáson. Ennek egyszerű az oka: a mester teljesen szabad kezet adott Tim Millernek, akiben 100 százalékosan megbízik.

Cameron a Deadlinnak mesélt arról, hogy a forgatókönyvbe többször is belenyúlt, azonban a rendezésbe már nem szeretett volna beleszólni.

„Producerként inkább az előkészítésben vállaltam munkát, illetve a forgatókönyvet írtam és felügyeltem. Akikor elkezdődött a forgatás, akkor már minden Tim kezében volt. Ha van egy felnőtt, jó rendeződ, aki tudja mit kell tenni, akkor nyugodtan elengedheted a kezét.”

James Cameron-nak most ideje se nagyon lett volna a Terminátor forgatására járkálni, mivel az Avatar második részével van elfoglalva, ráadásul valamilyen újfajta vetítési technikán is dolgozik, szóval ismét eszméletlen látványos dolog van készülőben tőle.

Miller Terminátor-rajongó, a Sötét végzet sztoriban a kettő után játszódik, és az R-besorolást is kiharcolták. Innen már tényleg nehéz elrontani a dolgot, azért persze ellehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás