promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A WandaVision lesz a Marvel első sitcom-sorozata
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány ismert karakter is szerepet kap a hatrészes szériában.

[[adv]]

Szerintem nem csak én húztam a számat, mikor fülembe jutott a hír, hogy a WandaVision egy sitcom lesz. Valahogy nem tudom összerakni a Marvelt a magnó-röhögéssel.

Mikor a San Diego Comic Con-on kiderült, hogy a WandaVision is a Végjáték után fog játszódni, és elkezdtem elmélkedni a sorozat lehetséges sztoriján, úgy voltam vele, hogy érdemes lesz követni. Már csak azért is, mert Skarlát Boszorkány a Doctor Strange 2-ben is szerepelni fog, és biztos vagyok benne, hogy a minisorozat ezt fogja valahogy felvezetni.

De ezután a hír után nagyon alaposan végig kell gondolnom, hogy időt áldozzak-e rá egyáltalán. Főleg, miután láttam, milyen korábban megismert karakterekkel "erősít" a széria.

A projekthez csatlakozott ugyanis Randall Park, akit A Hangya és a Darázsban láthattunk Woo ügynökként, és Kat Dennings, aki Jane Foster irritáló gyakornoka volt az első két Thor-filmben. Melléjük csapódott újoncként Kathryn Hahn, aki egy...hát hogy is mondjam...egy sitcomos kiváncsi szomszéd lesz.

Kevin Feige azt mondta a sorozatról, hogy egy 50-es évekbeli sitcom és egy grandiózus Marvel-kaland keveréke lesz.

"Ilyet még biztos nem láttatok!"

- fogalmazott a Marvel elnöke.

Hát az tény, hogy sitcomot még nem láthattunk a stúdiótól, de szerintem ez úgy hiányzik a legtöbbünknek, mint púp a hátunkra. A sorozat 2021 tavaszán debütál a Disney+-on. Nem mondom, hogy tűkön ülve várom, de kiváncsi vagyok, hogy mit fognak belőle kihozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás