promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Woody és Buzz új filmje belépett a Milliárdosok Klubjába
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Toy Story 4. idén a hatodik film, aminek sikerült elérnie az álomhatárt.

[[adv]]

Csak idő kérdése volt, hogy a Disney-Pixar filmje mikor ugorja meg ezt a lécet. A Toy Story 4. jelenleg 1,002 millió dolláron áll a Box Office-on, ezzel a Disney új rekordot döntött meg.

Az Egérgyár idei filmjei közül ötnek is sikerült átlépnie az 1 milliárdot, sőt, valamelyiknek a 2-t is gyerekjáték volt. Kezdte a sort a Marvel Kapitány, ami 1,128 milliót hozott a konyhára, majd őt követte a Bosszúállók: Végjáték a maga 2,795 milliójával, amivel az eddigi legtöbb bevételt produkáló filmmé vált.

A szuperhősök után az Aladdin volt a harmadik milliárdos Disney-film, ami most 1,035 milliónál tart, és ahogy várható volt, negyediknek húzta be Jon Favreau Az Oroszlánkirály-ja, ami néhány napja lett a "Minden idők legtöbb bevételt hozó animációs film" jelképes díjának büszke birtokosa. A film egyébként 1,348 milliónál van most, és még hol a vége.

Mivel a Toy Story 4. része is most már hivatalosan átlépte az álomhatárt, a Disney csak az idén öt milliárdos filmmel dicsekedhet. Az már nem biztos, hogy Woody és Buzz megdöntik saját rekordjukat, a 2010-ben bemutatott Toy Story 3. ugyanis 1,067 millió dollárt hozott össze globális szinten. Az említett filmeken kívül egyedül a Sony által készített Pókember: Idegenben-nek sikerült idén elérnie ezt a szintet.

És még hol az év vége! Hiszen kapunk még idén egy Jégvarázs 2-t, egy Az: Második fejezetet, egy Jumanji: Következő szintet és egy Star Wars: Skywalker korát. Biztos vagyok benne, hogy a felsoroltak közül legalább háromnak sikerül elérnie az egymilliárdot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás