promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyek Two Fighters koncertre a Szigetre
Borítókép:  MTI/Balogh Zoltán
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kifordított látomás egy közelgő koncertről - Torony szatírája.

Kijutok végre Európa egyik legnagyobb fesztiváljára! Attól kiráz a hideg, ha kimondom, hogy Sziget! Már a K-hídnál elkezdek majd szelfizni meg instázni. Nyugalom, bent is fogok lőni rengeteget, mert azt hiszik csak bejöttem a hídig, azt mindenki meg tudja csinálni jegy nélkül is.  

Természetesen mostanság gyúrtam, hogy jól nézzek ki, meg hát a csajost is lepattintottam. Már így is rommá féltékenykedte magát, hogy úristen, egyedül nem enged el, meg mi lesz, ha megcsalom. Hát mi lenne? Ez a fesztivál lényege, nem? Nagyszínpad meg sztárság, persze… A Sziget tele van bulákkal! Az angolomat is csiszoltam, mert sok lesz az idegen nemzetiségű. Ilyenkor örülök, hogy beengedik őket. Már megbeszéltem a haverokkal, hogy miket fogok tolni, amik verhetetlen szövegek.

Ott van például az: „I have a beer. Do you want?” vagy a “Nice boobs! I like your boobs!”

Persze összeírtam vagy tízet, el ne felejtsem a nagy melegben. Viszem a Maestro bankkártyámat, fater rátolt vagy 50 ezret, hogy érezzem már jól magam. Ő persze el van tévedve! Mondtam neki, hogy ott drágaság van! Egy feles legalább ezeöcázba kerül. Tipikus apu, nem ad többet. Már a képembe vágta, hogy annyiból mi főzetünk egy liter pálinkát. Mit tudnak már ők erről? Nem értik a mai trendet. Szóval 50 ropiból oldom meg az uccsó napot, de talán belefér.

Viszem a Jágermeister napszemcsimet, amit kaparós piáláson nyertem. Műanyag, így kibír mindent. Ráülök, bocsánatot kér! Ez az igazi party szemcsi. Rövidgatyó madjnem úszógatyó, jó benne a seggem. A pólóra meg rá van írva, hogy: „Védd a természetet, énekelj a bálnákkal.”

Mindig a zárónap a király. Mondtam is, hogy jön a Two Fighters! Az a legdrágább fellépő az egész fesztiválon, így naná, hogy az lesz a legjobb, arra kell menni! Merdzsóval legurultam a Tisza partra, aztán mondtam is a csajoknak, hogy drágább lesz a fellépésük, mint vagy húsz falunap itt. Ledöbbentek teljesen… Mondom bizony, ilyen nagy bandára fogok bulizni.

Vágom, hogy a Dave Gahan a frontember, aki dobolt a Beatlesben. Szereti az a Torony zenekritikus csávó is, aki múltkor boros colázott nyíregyen. A 90-es években azok találták fel a rockot, meg az a énekes tag nagy lázadó volt. Én is az vagyok, érzem, amit ő nyomott. Azért én várom ezt, na! Remélem lemegy majd a Walking in My Shoes, azt nagyon bírom tőlük. Szóval a Two Fighters, az jó lesz!

Amúgy vágom, hogy a fesztivál még ezt is megoldotta. Azért előttük jön a Twenty One Charlotte, és akkor na, one, utána meg jön a two. Hatalmas! Még erre is figyelnek. Azok jófajta rap zenét tolnak. Ütős, hallottam már őket. Ott lehet majd alátáncolni a csajok alá keményen, amikor megy a Klorid című szám. Gyakoroltam a csípőmozgást, akárcsak a húsvéti bulin.

Mondták utána lesz csomó program még. Muter beszél, menjek cirkuszba! Mondom cirkuszba? Persze! Amikor utána jön a lényeg. Menni kell veretni az elektróra. Jó, ezek ilyen tök más DJ-k, a Balaton Soundon én nem látok ilyeneket, de az egyik hajnaliba belehallgattam YouTube-on, az jól vereti. Jex Jones is lesz, azt sokszor nyomom a kocsiba maxon. Az a dum dumos! Tekeri benne a csaj, karmolom.

Hajnalig kell táncolni, az tuti, amennyi csajjal csak lehet, aztán majd meglátjuk melyik sátorban kötök ki. Mondta spanom, aki volt négy éve, hogy hajnalra tuti megéhezek, de tudod ki fog kajára költeni. Már átnézte a szabályzatot, lehet bevinni kis szendót. Csinálok én olyat! Van sütőnk! Jobb lesz, mint amit ott kapni a büfébe! 

Ez lesz az első Szigetem, de remélem nem az utolsó. Minden pillanatát várom. Most elmegyek szoliba, mert úgy hallottam hőségriadó van. A barnásodás jó a nap ellen. Tej? Na azt hagyjuk! Energiaital whisky, az jó mindenre. Felhívom a taxis havert, 4-kor tali a Filatorigátnál. Pizzát hozzál, mert a muter szotyija már elfogyott. Vagy majd ledob pénzt rá. 

Cikkünk egy szatíra, a benne szereplő állítások mind fikciók. Ha nem érted a poént, akkor gondold újra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás