Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezeket a sorozatokat zabálják a fiatalok

Ezeket a sorozatokat zabálják a fiatalok

Zene, Film & Kultúra

Ezeket a sorozatokat zabálják a fiatalok

Zene, Film & Kultúra

Gaba 18:30

A 13 év alatti amerikaiak szavazatai alapján az Agymenők, a Riverdale és a Shadowhunters is győzött a Los Angeles-i Teen Choice Awards-on a legnépszerűbb sorozatok egyes kategóriájában.

Vasárnap tartották meg az évente megrendezett Teen Choice Awards-t Los Angeles-ben. A díjkiosztón televíziós, filmes, zenei kategóriában osztottak jutalmakat a legnépszerűbb sorozatok különböző kategóriáiban. Ami miatt érdekes lehet ez az egész, az az, hogy képet kaphatunk róla, hogy az egyik legnagyobb tévés piacon (USA), miket néznek a 13 év alatti fiatalok. Az ő szavazataik döntöttek.

Íme a legemlékezetesebb pillanatok: 

Mi most a sorozatokat vettük számba: dráma kategóriában a 2017 óta forgatott Riverdale (WarnerBros., Netflix) nyert, mely egy fiatal srác életét követi a misztikus Riverdale városban. A legjobb sci-fi/fantasy sorzat címét a Shadowhunters nyerte. Démonok, emberek, vámpírok, némi kis horror és az árnyékvadászok, nagyjából így lehetne röviden összegezni.

Akció kategóriában a MacGyver győzött, a sorozatot sem a fiataloknak, sem az idősebbeknek nem kell bemutatni, már évtizedekkel ezelőtt is hasított a DIY-hősök legnagyobbika.

A legjobb reality sorozat az America Got Talent lett, ahol időnként tényleg elképesztő figurák bukkanak fel, mi is írunk róluk.

Míg a vígjátéksorozatok közül a 13 év alattiak az Agymenőket zabálják leginkább. A pasadenai fizikusok szembesülése a valóság univerzumával páratlan poénokat tartogat, most épp a Comedy Centrálon pörögnek Sheldonék.

Az összes filmes és zenei díjazottért kattintsatok ide!

Borítókép: A Shadowhunters csapata (deadline.com)