Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Romantikus dramedy lesz az Így vagy tökéletes című film

Romantikus dramedy lesz az Így vagy tökéletes című film

Zene, Film & Kultúra

Romantikus dramedy lesz az Így vagy tökéletes című film

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 20:00

Béres Márta ezoterikus sikerkönyvszerző, Fekete Ernő kiégett reklámos lesz az Így vagy tökéletes címmel készülő romantikus dramedy-ben.

Augusztus elején fővárosi helyszíneken elkezdődött Varsics Péter, a sikeres reklámszakember első mozifilmjének forgatása. A napjaink Budapestjén játszódó romantikus dramedy a párkapcsolatok és az alkotás hazugságairól szól.

Az Így vagy tökéletes két főhősének véletlen találkozásával összeütközésbe kerül a reklámok világa, a könyvkiadás és a közösségi média. Ahogy a kiégett reklámos és az ezoterikus sikerszerző egyre szorosabb kapcsolatba kerül egymással, úgy gabalyodnak bele a saját érzelmeik és a jól felépített hazugságaik hálójába.

A Csurgó Csaba (Megdönteni Hajnal Tímeát, A Tanár) forgatókönyvéből készülő Így vagy tökéletes operatőre a számos szakmai díjjal kitüntetett Nagy András (Apró mesék, Hurok, Bibliothéque Pascal), látványtervezője Varga Judit, jelmeztervezője Andó Ildikó.

Az ezoterikus sikerkönyvek szerzőjét Béres Márta, a POSZT-díjas, ünnepelt vajdasági színésznő, míg a kiégett reklámost a Katona József Színház társulatának oszlopos tagja Fekete Ernő (Brazilok, Aurora Borealis – Északi fény) játssza. Mindkettőjük ezúttal lesz először látható mozifilm főszerepben.

Az Így vagy tökéletes további szerepeiben Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs, Gáspár Tibor, Ónodi Eszter és Elek Ferenc is látható lesz.

A Filmalap 349,9 millió forint gyártási támogatásával készülő romantikus dramedy producere Lajos Tamás, társproducere Köves Ábel (Szupermodern Stúdió).

A 33 napos forgatás a tervek szerint szeptember közepéig tart, és a film jövőre lesz látható a hazai mozikban.

Borítókép: Sághy Tímea / Szupermodern Stúdió