promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Ponyvaregénynek előzményfilmje is lett volna
Borítókép:  Chris Delmas / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sikeren felbuzdulva Tarantino szeretett volna egy folytatatást, de az sosem készült el.

[[adv]]

John Travolta nem igazán szereti hangoztatni, de hát Quentin Tarantino rakta újra sínre a karrierjét. Vincent Vega karaktere annyira el lett találva a filmben, hogy ő lehetett volna az előzménynek is a főszereplője.

A dialógus mester Tarantino ugyebár azzal indítja az egész Ponyvaregényt, hogy Vincent Julesnak, azaz Samuel L. Jacksonnak mesél az amszterdami túrájáról, ahol végre a mekiben is kapni sört, meg egy kis sajtos royalt. Tudjátok miért így hívják? Mert ott nem fontban mérnek b.szd meg!

A Ponyvaregényhez készült előzmény címe Double V Vega lett volna, és azt már a rendező mesélte el a CinemaBlendnek, hogy miért:

„Gyakorlatilag csak egy előzetes volt meg a fejemben. Amszterdamba helyeztem volna a sztorit, amikor Vincent ott járt. Marsellus Wallace bízta meg, hogy vezessen egy klubot, így jó pár évig a városban volt. Az egyik alkalommal betoppant volna hozzá Vic, a fivére, és az ő közös hétvégéjükről szólt volna a film. A balhékat azonban sosem találtam ki.”

Azt ugyebár tudni kell, hogy Vic, azaz Vincent testvére a Kutyaszorítóban is szerepel, Michael Madsen játssza el. Aki látta, annak nem kell bemutatnom, hogy ő sem normális, elég a füllevágós jelenetre gondolni.

A páros nagyon ütős lett volna együtt, így sajnálhatjuk, hogy sosem készült el az alkotás. Mondanám, hogy majd talán egyszer, de hát ez sajnos már nem fog megtörténni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás