promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Linda Hamilton is mesélt a Terminátor: Sötét végzetről
Borítókép:  Kerry Brown - © 2018 Skydance Productions and Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ő visszatérése volt az első igazi jel, hogy James Cameronék nagyon magasra akarják tenni a lécet. Igazából jómagam az ő karakterét várom a legjobban.

[[adv]]

El szabad-e hinni, hogy Cameron és a rendezéssel megbízott Tim Miller vissza akarja hozni a Terminátor 1, 2 hangulatát? Így bizony nagyon is el. A film R-besorolású lesz, figyelmen kívül hagyja a második rész utáni filmeket, és nem csak Linda Hamiltont hozzák vissza, hanem ahogy nem rég kiderült, az Ítélet napjában John Connort alakító Edward Furlongot is. Ő nem volt a toppon mostanság, de a csapat tutira összerántotta a szerepre.

Hamilton bizony van akkora arca a franchisenak, mint Arnold Schwarzenegger, aki nélkül a későbbi részek amúgy még ennyit se érnének. A színésznő most a The Hollywood Reporternek adott egy kis interjút, ahol kitért arra, hogy Cameron e-mailben kezdte el felsorolni neki a pro és kontra érveket a visszatérésére. Érződik, hogy rögtön meg akarta győzni, de azzal a tipikus „úgy is tudod, hogy jó lesz” módszerrel.

„Természetesen mindkettőnkben benne volt, hogy csalódást okozhatunk a rajongóknak. A mellette szóló érv az egyszerű: ha jó, akkor mindenki boldog. Ha rossz, akkor mindketten s.ggfejek leszünk, és jön a fröcsögés, hogy nem adtunk semmit a nézőknek a pénzükért. Jött még az a pont is, hogy a mostani, kiegyensúlyozott életemet fel akarom-e adni egy újabb ilyen őrületért. Azonban igazán örülök, hogy így tettem”

– mesélte Linda a lapnak.

Közben előkerült Sarah Connor karaktere, amin Hamilton senkinek sem engedett változtatni. Ez szerintem helyes döntés. Ő volt a kis rettegő pincérnő, aki hosszú utat járt be, és lett belőle egy igazi tökös amazon, aki minden Terminátort azonnal képes fenékbe billenteni bármilyen módszerrel. Linda nem akarta, hogy rokonszenvezzenek Sarahval, és sem a forgatókönyvíróknak, sem Tim Millernek nem engedte lagymataggá tenni a karaktert.

„Nem vagyok az a fajta ember, aki kimondja, hogy ez az én karakterem és kész, vita lezárva. Sosem voltam ilyen, de itt teljesen más helyzet áll fenn, mert Sarah Connorral kapcsolatban enyém az utolsó szó.”

Várunk vissza Sarah, és a Terminátor új részét is, ami október 31-én érkezik hozzánk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás