promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mahershala Ali tökéletes Penge lesz!”
Borítókép:  Geeks of Color
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel elnöke elmondta, hogy miért választották a színészt Penge szerepére.

[[adv]]

Az idei San Diego-i Comic Con egyik, ha nem a legnagyobb meglepetése kétségkívül az volt, amikor a Marvel bejelentette, hogy Penge is csatlakozik az MCU-hoz, és hogy a vámpírvadászt a kétszeres Oscar-díjas színész, Mahershala Ali fogja alakítani. A Fénybenjáróról eddig három filmes adaptáció készült, 1998 és 2004 között Wesley Snipes főszereplésével. A másfélórás panel után a Variety megkérdezte a stúdió elnökét, Kevin Feige-t, hogy miért Ali a tökéletes választás a szerepre.

„Azért lesz Mahershala a tökéletes Penge, mert ő napjaink egy legnagyszerűbb színésze. Emellett hatalmas rajongója nem csak a karakternek, de a Marvel-univerzumnak. Magáévá fogja tenni a szerepet”

– nyilatkozta Feige.

A Marvel elnöke a Hollywood Reporter-nek is nyilakozott arról, hogy hogyan esett Ali-ra a választás.

„Ő hívott fel minket, és jelentkezett be a szerepre, miután megnyerte a második Oscar-díját a Zöld könyvért. És ha Mahershala hív, akkor felveszed.”

Azon kívül, hogy megvan a Penge főszereplője, semmit nem tudni a projektről. Mivel még premierdátumot sem kapott a vámpírvadász szólómozija, biztosra vehetjük, hogy leghamarabb csak 2022 után érkezhet a Marvel 5. fázisában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás