Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az év botrányfilmje lesz a Weinsteinről szóló Untouchable – trailer

Zene, Film & Kultúra

Gaba - 2019.07.18. 16:00

Harvey Weinstein hollywoodi sztárproducer szexuális bűneiről szól a szeptemberben érkező Untouchable című dokumentumfilm, melynek kijött a trailere. Mutatjuk!

Megérkezett a Harvey Weinstein szexuális botránysorozatáról készített dokumentumfilm trailere, mely annyira nyomasztó, amennyire várni lehetett. Untouchable, vagyis érinthetetlen, ez volt az egykor Hollywood legmenőbbnek tartott producerének egyik tulajdonsága, s ma a róla készített film címe.

A filmcézárt 2017 októberéig több mint 80 nő vádolta meg valamilyen szexuális bűncselekménnyel. Sokan eltitkolták a nevüket, ám voltak akik arccal vállalaták a szavaikat. Tavaly májusban letartóztatták a producert, ám óvadék ellen szabadlábra került.

Az Untouchable-ben olyan hírességek beszélnek az ellenük elkövetett erőszakról, mint Rosanna Arquette, Nannette Klatt vagy Louise Godbold. Újságírók is megszólalnak arról, hogy miképp sikerült anyagot gyűjteni Weinstein különböző szexuális visszaéléseiről.

Az Untouchable-t a Sundance Filmfesztiválon mutatták be, és a Deadline cikke szerint a Hulu streaming szolgáltató vetíti szeptember 2-től. Rendezője: Ursula Macfarlane. 

Borítókép: AFP

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
Anna-kritika: a szexi matrjoska baba halomra öli a férfiakat