promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Metallica a gyerekeknek írt – szerencsére nem zenét
Borítókép:  A Metallica zenéje nem gyereknek való. A könyve talán (AFP/Mads Claus Rasmussen)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rossz együttesnek azért nem neveznénk a Metallicát, de a zenéje, a trash metal nem gyerekeknek való. Nagyon nem, és ezt nem mi találtuk ki. Nem is a zenéjével, hanem egy könyvvel célozta meg a gyerektársadalmat, már ha ezt művet tényleg oda szánta. 

[[adv]]

Biztosan nem a metálra tippeltünk volna, mielőtt arról tanultunk, milyen zene a legrosszabb a gyerekek agyának.

Merthogy a legjobb hatású az közismert, azt már nem is tanítják. Volt ugyanis egy zeneszerző, akinek a muzsikája a növényektől kezdve az állatokon át az emberekig mindenkit gyógyít, fejleszt. A babákat különösen, már születés előtt is.  

[[ciki]] 

De most vissza arra, mi az, amit nagyon ne erőltessünk kisgyerek mellett. Biztosan a tuc-tuc „zene” kimeríthetetlenül unalmas világának valamelyik fajtára tippeltünk volna. De nem. A zeneileg jóval igényesebb, ámde kegyetlenebb hatású metál az, amelynek legkeményebb változatával van dolgunk a Metallica esetében. 

[[cikk]] 

Az együttes most másképpen szól a gyerekeknek, ha egyáltalán nekik szánták az alább mutatott új könyvet, ami a Ragazze szerint novemberben kerül a boltokba. Az amerikai banda életéből mond el

rövid történeteket Howie Abrams szerző és Michael “Kaves” McLeer rajzoló. 

A bevétel nagy része az All Within My Hands Foundation nevű gyerekalapítványé lesz, úgyhogy máris jó, hogy a Metallica ír a gyerekeknek. Könyvet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás