Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tom Cruise lehet az új Zöld Lámpás

Tom Cruise lehet az új Zöld Lámpás

Zene, Film & Kultúra

Tom Cruise lehet az új Zöld Lámpás

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:00

Korábban nemet mondott, most mégis tárgyal a Warner-el.

2011-ben óriásit bukott a Ryan Reynolds főszereplésével bemutatott Zöld Lámpás, azóta többször volt szó új feldolgozásról, sőt azt is rebesgették, hogy Hal Jordan karaktere is felbukkanhat Az Igazság Ligájában, amiről persze hamar kiderült, hogy nem igaz.

Az viszont köztudott, hogy a Warner Bros. nem tett le a tervéről, hogy egy új DC-szuperhősfilmet készítsen a Zöld Lámpásról, akinek szerepére már korábban kiszemelték Tom Cruise-t. A színész azonban nemet mondott az ajánlatra, mivel nem tetszett neki a forgatókönyvben, hogy a film végén Hal Jordan meghalna, és a stúdió nem volt hajlandó ezen változtatni.

A We Got This Covered Magazin értesülései szerint a színész és a stúdió most újra tárgyalhat a projektről. Hogy aztán a Warner végül beadja-e a derekát, és enged Cruise követeléseinek, egyelőre nem tudni. Viszont jó lenne, ha belehúznának, mert a film premierjét 2020. július 24-ére tűzték ki, és még sehol sem áll a munka. És mivel még a főszerepre kijelölt Tom Cruise-t is győzködni kell, szinte biztosak lehetünk benne, hogy csúszik a bemutató.

Borítókép: We Got This Covered