promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csendben kivágtak egy jelenetet a Toy Story 2-ből
Borítókép:  Pixar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annyira csendben, hogy a rajongók szúrták ki, hogy eltűnt.

Hihetetlen belegondolni, de a Játékháború második része már 20 éves. Fogalmam sincs kinek juthatott eszébe pont most, hogy valamit el kellene tüntetni az animációs film végéből, de annyira trükkösen és csendben csinálták, hogy a vágást a rajongóknak kellett kiszúrni. Kommentálva se lett azóta a dolog, a jelenet csak eltűnt, kész, vége.

Igazából ilyenkor sokszor az ellenkezőjét érik el, mert többen kapják fel a fejüket a jelenetre a vágás miatt, amit lehet eddig csak szimplán letojtak a nézők. Ráadásul az eltávolított pillanat a bakiparádéban van a végén, tehát valamilyen szinten nem szerves része a filmnek, de ettől még huszárosan ki kellett kanyarítani.

A jelenet mondjuk tényleg baromi kínos, mert abban az Aranyásó, Stinky Pee próbál befűzni egy Barbie-ikerpárt. Az Aranyásó ”valamilyen” módon el tudja intézni, hogy a csajok szerepelhessenek a következő filmben. Na, milyen módon? Hozat velük fagyit és elnyalják közösen? Vagy talán meg kell élesíteni Pee csákányát?

A Diseny későn fedezte fel, hogy nem oké a dolog, de most nagyon gyorsan eltűntették. Még kínosabb a dolog úgy, hogy a Pixar társalapítóját, John Lassetert pont tavaly rúgták ki szexuális zaklatási botrányai miatt.

A lényeg, hogy a jelenet már sem a letölthető verziókban, se az újra kiadott lemezeken nincs már rajta, de ettől még az internet nem felejt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás