promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Sly is beszólt a Szupercella 2-nek
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre nem csak a közönség mondja ki, hogy zs-kategóriás lett.

A Szupercella első része ilyen derült égből villámcsapásként bújt elő a semmiből. Miért is nézte meg a többség, köztük én is? Elég volt annyit mondani, hogy Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger egy alkotásban! Azt egyszerűen nem lehet kihagyni. Ráadásul a sztori is jó volt, simán hozta a ’90-es évekbeli akció-film hangulatot.

A stúdió felbuzdult a sikeren, és két folytatást is kért, így most már megvan, hogy miért is lesz harmadik rész. Tudtommal Schwarzenegger már eleve nem akart visszatérni a második felvonásra, de jól is tette, mivel hatalmas bukás lett. Őt lecserélték Dave Bautistára, aztán mehetett a folytatás, amit rengeteg helyen moziba se mertek engedni. Nálunk igen, mivel bíztak a magyarok Sly-fanatizmusában, de hát feleslegesen. Az alkotás pocsék lett, és erre még hazánkban is bólogatott a többség.

Sly most kijelentette, amit eddig is tudott magában, hogy a Szupercella 2 nagy hiba volt:

„A Szupercella 2 volt a legrosszabb alkotás, amire pechemre szerepelnem kellett.”

Úgy tűnik, hogy a Szupercella harmadik részét tartja annyira jónak, hogy mellette ilyen szinten elkezdhesse fikázni a második részt.

A trilógiává növő film alcíme „Az Ördögverem” lesz: a megbízó – techmogul – lányát kell kimenteni egy magánbörtönből. A harmadik részre visszatér Dave Bautista, Jaime King és 50 Cent is.

A Szupercella 3: Az Ördögverem július 11-én érkezik a magyarországi vásznakra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás