promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehet, hogy a Nyugati téren találkozhatsz Scarlett Johanssonnal?
Borítókép:  Marvel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bejelentették a lezárást filmforgatás miatt, és jelenleg csak egy hollywoodi alkotás forgatja fel Budapestet.

Már gőzerővel forgatják Budapesten a Marvel új filmjét, ami Fekete Özvegy történetét dolgozza fel, így naná, hogy  Scarlett Johansson is itt sürög-forog a fővárosban. Meglátjuk mennyi külsős helyszín lesz a filmben, de a stábot folyamatosan sikerül elkapni valahol.

Olyan persze ritkán van, hogy előre tudunk egy helyszínről, de ha nagyobb korlátozás van, akkor azt bizony be kell jelenteni. Titokzatosan csak annyit mondott a BKK, hogy filmforgatás miatt korlátozzák a Nyugati téri aluljáró forgalmát péntek estétől, de hát lehet sejteni, hogy melyik alkotásról van szó.

Az aluljáróban szombaton és vasárnap 17 óra után több alkalommal is korlátozzák majd a gyalogos forgalmat rövidebb időre. A 4-es és 6-os villamosok peronjaihoz vezető lépcsőket már péntek este 21 órakor lezárják, és hétfő reggel 6 órakor nyitják meg ismét. A nagykörúti villamos ezeken a napokon is zavartalanul közlekedik, de megállóját csak a felszínről, a pályaudvar kijárata, illetve a körút ellenkező oldala felől vezető gyalogátkelőn keresztül lehet megközelíteni.

Szóval Fekete Özvegy rajongók, lehet majd szimatolni a környéken, hátha elkapjátok Scarlettet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás