promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Naomi Watts: Nem kell félni az új Trónok harcától
Borítókép:  Ilya S. Savenok / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő már bőven érzékeli, hogy mi megy körülötte a forgatáson, és jó véleménnyel van a szériáról.

Ilyenkor persze fel lehet tenni a kérdést, hogy milyen véleménnyel legyen róla, rossz? Velem amúgy David Lynch ismertette meg Watts nevét, és azóta imádom. Már a Mulholland Driveban bizonyította, hogy mennyire briliáns színésznő: ha azt mondja, hogy a Trónok harca előzménysorozat jó lesz, akkor én hiszek neki.

Jane Goldman Trónok harca előzményét már forgatják közben Észak-Írországban. George R.R. Martin anno annyit árult el a sztoriról, hogy ötezer évet megyünk vissza az időben, ahol még a színen sincs Királyvár, se a Vastrón. Egy teljesen más világot kapunk, mint az eredeti Trónok harcában, de pont ez lesz a vonzó benne állítólag.

Az egyik kulcskaraktert alakító Watts az AP-nek nyilatkozott, és már most meg akar nyugtatni mindenkit, hogy nem kell félni az előzménysorozattól:

„Kiráz a hideg, amikor belegondolok, hogy mennyire minden a Trónok harcáról szólt mostanság, ami ugyebár nemrég fejeződött be. Minden reklám, minden cikk, hatalmas visszhangja volt. Már-már ijesztő. Szerintem remek csapatot raktunk össze, és a nézők fognak találni ebben az univerzumban is újat, illetve valami lenyűgözőt. Szerintem nem fog csalódást okozni.”

Azt tegyük hozzá, hogy a rajongók nem a Trónok harcát utálják, inkább csak az utolsó évadot, ami sajnos tényleg össze lett csapva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás