Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mindenki Adam Sandlert és Jennifer Anistont néz

Mindenki Adam Sandlert és Jennifer Anistont néz

Zene, Film & Kultúra

Mindenki Adam Sandlert és Jennifer Anistont néz

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:45

Legalábbis a Netflixen, mivel nézettségi rekordot döntött náluk a Murder Mystery.

Kíváncsi vagyok mekkorát fog robbanni, ha majd jön a Netflixre Scorsese új filmje, a The Irishman. Elvileg idén megjelenik, de bemutató dátum még sehol. Azonban a Murder Mystery megmutatta, hogy egy tök átlagos film is hozhat kiemelkedő mutatókat. Azért mondom átlagosnak, mert se a kritikusok, se a közönség nem volt tőle elájulva. Tőlem meg ne várjatok véleményt, mert már régóta nem nézek Sandler filmeket. Számomra nem vicces a pali, de sokan vannak ezzel így. Ne tessék rám köveket dobálni, semmi bajom a Sandler-rajongással, de tényleg.

A Netflixes közönség nagyon is rá van kattanva, mivel még a Bird Box-ot is lenyomta a krimi-komédia. A Sandra Bullock főszereplésével készült horrort 26 millióan nézték meg az első héten, míg a Murder Mysteryt az első három napban már több mint 30 millióan látták.

A streamingszolgáltató közölt még egy érdekes adatot. A 30 millióba azokat számolták bele csak, akik eljutottak a film 70 százalékáig, tehát azok nincsenek benne, akik már az első 10 percben kikapcsolták az alkotást. Ez akárhogy is nézzük, meglepően jó.

Tehát virágzik a Netflix és Sandler kapcsolata, és úgy tűnik, nem szükséges újra moziba mennie.

Borítókép: Netflix