promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Paramounttól érkezik Scorsese és DiCaprio új filmje
Borítókép:  PHILIPPE LOPEZ / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jim Gianopolous, a Paramount vezetője bejelentette, hogy ők küldik moziba a filmet.

Már biztosan a Paramount Pictures finanszírozza majd Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio hatodik közös filmjét, a Killers of the Flower Moont. A kultikus rendező csak Robert De Niroval csinált több közös filmet. Ezt nehéz lesz behozni, mert ha a The Irishmant is számoljuk, akkor kilenc, de az The Audition rövidfilmet belevéve már tízre rúgna ez a szám, mondjuk utóbbiban pont DiCaprio is benne van.

DiCaprio kimaradt a Netflixre érkező The Irishmanből, de eddig is tudni lehetett, hogy a rendezőnek más tervei vannak vele. A film egy legendás újságíró, David Grann 2017-ben írt dokumentumregényét venné alapul. A Szövetségi Nyomozó Iroda, azaz Federal Bureau of Investigation, de ahogy csak sokan ismerik FBI 1908-ban alakult. Az egyik első ügyük egy kacifántos gyilkosságsorozat volt, és a film ezt szeretné feldolgozni.

A sztori Oklahomába megy vissza a húszas évekbe, és teljesen megtörtént eseményt dolgoz fel. Olajat találnak egy indián törzs területén, amit a nagy fehér ember bizony ki akart termelni. Meg is állapodtak a törzzsel, és a világ összes pénzét odaígérték nekik, a gond csak az volt, hogy ezt nem igazán akarták átadni. Ezek után beindult a gyilkosságsorozat, és naná, hogy az áldozatok a törzsből kerültek ki.

Ekkor John Edgar Hoover volt az FBI igazgatója, aki hihetetlen módon 48 évig töltötte be hivatalát. Ez az ügy volt az első valódi siker az iroda részéről, amit fel tudott mutatni a vezető. Van egy kis átmenet, mivel Clint Eastwood forgatott egy filmet 2011-ben J. Edgar címmel, amiben Hoovert Leonardo DiCaprio alakította. Persze az is biztos, hogy nem őt fogja játszani, mivel nem az FBI igazgató lesz a középpontban, hanem egy Tom White nevezetű karakter, akinek Leo belebújik majd a bőrébe.

A forgatókönyvet az Oscar-díjas Eric Roth (Forrest Gump, München, Benjamin Button különös élete) írja, szóval ebben is sikerült megtalálni a tökéletes embert. Arról még nincs szó, hogy mikor kezdik a forgatást, de hamarosan erről is lehull majd a lepel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás