promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra moziba küldik a Bosszúállók: Végjátékot
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyolc perc plusz tartalmat kap a film.

Amit most művelnek a Végjátékkal nagyjából olyan, mintha a DVD extrákat néznéd meg, bár még azok is jóval hosszabbak ennél. Mindenesetre még egy bőrt le akarnak húzni a filmről, és ezzel lehet be tudják majd fogni az Avatart.

James Cameron alkotása a világ legtöbb bevételt hozó filmje eddig 2 milliárd 788 millió dolárral. A Végjáték jelenleg 2 milliárd 744 milliónál tart. A mostani új változat lehet fog hozni annyit a konyhára, hogy meglegyen az elsőség. Kiderül, de lássuk előtte azt, hogy mire is ülünk be.

A Végjáték teljesen ugyanaz lesz, mint az eredeti film, tehát nem lesz újravágva. A stáblista után azonban kapunk egy kimaradt jelenetet, valamint az alkotók megemlékeznek Stan Leeről is. Kevin Feige, a Marvel elnöke még ígért egy-két meglepetést, azonban ezekről nem szeretnék lerántani a leplet.

Tehát június 28-án debütál a bővített, 188 perces Végjáték. Az majd kiderül, hogy itthon is beülhetünk-e rá, de valószínűleg csinálnak majd limitált vetítéseket. A kemény magos rajongók tuti ott lesznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás