promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már az előzményfilmet is berendelték Az éhezők viadalához
Borítókép:  Lionsgate
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A regény bejelentése után nem sokat kellett várni a másik szenzációra. Bár inkább az lenne a fura, ha nem csinálnának belőle filmet. 

Nemrég kiderült, hogy Suzanne Collins egy előzményregényt készül megosztani a rajongókkal. A sztoriról jelenleg annyit árult el, hogy a Sötét Napokként emlegetett sikertelen lázadás utáni éveket mutatja be, amikor Panem megpróbál talpra állni a történtek után. Az eredeti trilógiához képest 64 évet ugrunk előre az időben.

A The Guradian szerint a Lionsgate stúdió már készül is megfilmesíteni a következő kötetet. Nem bíznak semmit a véletlenre, és hozni szeretnék ezt a szintet, amit a franchise a mozikban produkált, így szorosan együtt dolgoznak az írónővel.

Jelenleg még csak ennyi a jó hír a filmes feldolgozások kedvelőinek, mivel az alkotásra valószínűleg elég sokat kell várni.

Annyi biztos, hogy az előzménykönyv 2020. május 19-én jelenik meg, bár közben ha Suzanne Collins ott van a tűzközelben, akkor lehet csinálni az előkészületeket, valamint a forgatókönyvet is össze lehet dobni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás