promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Manu Chao nem ragadt le Maradonánál, új dalt írt 10 év után
Borítókép:  Manu Chao a 2016-os Sziget Fesztiválon (AFP/Kisbenedek Attila)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új dal született Manu Chaótól, tíz év után ideje is volt. Energikus, lázadó egyéniségétől elvárható, hogy (legalább időnként) újra meg újra felpörögjön körülötte az élet, és hallasson mindarról, amiről énekel, amiért gitárt vesz a kezébe. És megjelent az új élet is: közel az 58. születésnapjához megszületett első gyermeke.  

Be kell valljuk, mi eléggé leragadtunk annál a Manu Chao-számnál, amelyet az utcán Maradonának adott elő, és amelyet éppen most, pénteken emeltünk be lelkesen a Diego Maradonáról szóló újabb cikkbe. Újra meg újra meghallgatjuk ugyanis ezt a dalt itthon, megnézzük hozzá a klipet, és ugyanúgy

levesz minket a lábunkról, ahogyan a felvételeken az élő zene Maradonát: 

[[ciki]] 

Élőben (is) ellenállhatatlan, ezt a Budapest Parkban átéltük. Dee kell valljuk azt is, hogy a Maradona-cikk írása közben még nem tudtuk, hogy Manu Chao tíz év után írt egy új számot, de az Index felhívta rá a figyelmet.

Azokról és azokért szól, akik Mexikóból az Egyesült Államokba akarnak jutni. 

Úgy tűnik, a mondanivalót aláveti minden más hatásnak, hogy megértesse: hadd jussanak át a bevándorlók békésen a határon. 

És van egy még nagyobb híre a portálnak a francia-spanyol zenészről, aki június 21-én az 58. születésnapját ünnepli. 

Ötvenhét évesen ugyanis apa lett,

első gyermeke májusban született. Az édesanya a húsz évvel fiatalabb görög Klelia Renesi, szintén zenész (és színésznő). 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás