promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korhatáros előzetes érkezett az új Shafthez
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stílusosan szét is káromodják az egészet.

Richard Roundtree volt az első Shaft, még vele indult el ez az egész franchise még 1971-ben. A kemény feka nyomozó karakterét utána 2000-ben Samuel L. Jackson öltötte magára. Érdekesség, hogy Roundtree abban is szerepelt, és a mostani filmben is fog, mivel Shaft apját alakítja. Összejön a család, és előkerül az unoka is.

Shaft csemetéje nem túl kemény, inkább igazi kocka, aki az MIT egyik kiber-biztonsági szakértője, de mellékesen az FBI-nak is dolgozik. Ahhoz, hogy kiderítse, mi állhat legjobb barátja halálának hátterében, az apjától kell segítséget kérnie. Persze előre látta, hogy apja másképp áll a dolgokhoz, azonban nem tud kihez fordulni. Shaft előveszi a 90’-es évekbeli zsaru stílust, és ez, mint tudjuk, mindig sok pisztolyelsüléshez vezet.

A mostani korhatáros előzetes sok pluszjelenetet kapott, és ugyebár főleg azokat, ahol a színészek szétkáromkodják magukat.

New Line Cinema és a Netflix összefogtak, moziban csak Amerikában mutatják be a filmet, még mi a streamingszolgáltatón keresztül nézhetjük meg. A Netflixen június 28-ától már nálunk is elérhető lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás