promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt csillagok közé merészkedik
Borítókép:  FOX/Torony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész neve és a sci-fi szó nem igazán cseng össze, de most egy igen impozáns alkotással próbálkozik. Megérkezett az Ad Astra előzetese!

Nagyon messzire kell visszamennünk, amikor Brad Pittet láttuk sci-fiben. Igen, ha úgy vesszük a Z világháborúban is vannak olyan elemek, de az még sem az. A klasszikus sci-fi inkább a 12 majom volt, ami bizony 1995-ös. Ezért Pitt meg is kapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe-díjat, és Oscarra is jelölve volt.

Most az Ad Astra – Út a csillagokba című alkotással visszatér a műfajhoz. Az alkotást már nagyon rég befejezték, és igazából titok is övezi, hogy miért kellett ennyit csúsztatni, de most már az előzetessel karöltve végleges bemutatót is kapott.

Pitt a történet szerint egy Roy McBride nevű karaktert alakít, aki belevág a csillagokba űrkutatóként, hogy megtalálja eltűnt apját, akit Tommy Lee Jones játszik. Az apa a csapatával 20 évvel ezelőtt indult el idegen létformák után kutatni, de azóta nem tért vissza. Pittnek ki kell derítenie, hogy mi történt velük.

Az alkotók sötét sci-fit ígérnek, szóval nem lesz egy könnyű menet, de pont ettől várjuk még jobban.

Az Egyesült Államokban 2019. szeptember 20-án debütál, ha nálunk nem lesz csúsztatva, akkor 19-én.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás