promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny K. Palmer végre megmutatta hangját
Borítókép:  YouTube/Torony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A főként producerként dolgozó előadó most mikrofon mögé állt, hogy saját maga énekelje fel a Margitszigetei fák című dalt.

A Budapesten született dalszerző-szövegíró-előadó-producer jamaikai-etióp lelkészcsaládból származik, édesapja itt szolgált, majd a család Ausztriába költözött, de Johnny K. Palmer hosszabb-rövidebb ideig élt az USA-ban és Németországban is. A dalon érződik is, hogy az előadó itt született, mivel tökéletes magyarsággal van prezentálva és emellé kapunk egy lélekemelő hangot is.

Johnny gyakorlatilag a teljes magyar pop élvonallal - Wolf Katitól, Radics Gigin át Bereczki Zoltánig - dolgozott mint dalszerző, szövegíró vagy producer. Írt gospel, soul, pop, rock ihletettségű dalokat, sőt, még musicalt is.

A zene már korábban megszületett, a dalszöveg azonban még kiforratlan volt. A sorokat végül Major Eszter tette tökéletessé.

„Eszter adta az ötletet, hogy a Margit-szigetről szóljon a dal, ahova eleve rendszeresen járok futni, úszni a Palatinusra. Nekem a Margitsziget a békesség szigete, ahol megnyugvást talál az ember. Nem is tudtam volna jobban kitalálni. Nagyon hálás vagyok Eszternek, hogy arra ösztönzött, hogy ezt csináljuk meg. Ez a szerzemény egy kezdőpont és nagyon kíváncsian várjuk a reakciókat, de már most dolgozom további dalokon, keresek új és érdekes partnereket, lehetőségeket, hogy hamarosan színpadra tudjam vinni, és így személyesen is megmutatni a közönségnek.”

- mesélte Johnny a dalról.

A klipben feltörekvő sportolókat láthatunk a mindennapjaikban, úgy mint Sztankovics Anna, Gercsák Szabina vagy éppen Kiss Balázs.

Most pedig vessétek bele magatokat a dalba, amit főleg a rádióbarát szerzemények rajongóinak ajánlunk.

 [[margit]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás