promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zseniális lesz az Übergáz
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nesze neked, Pete Tong! után itt lehet Michael Dowse legújabb nagy dobása. Legalábbis az Übergáz legújabb előzetese erről árulkodik.

A forgatókönyvet Tripper Clancy tette le az asztalra, aki eddig még csak egy német vígjátékkal tud dicsekedni, de ezt a történetfonalat most úgy néz ki elkapta, és poénokból sem lesz hiány.

Tekinthetjük az Übergázt a Collateral – A halál záloga tükörképének is. Ott ugyebár Jamie Foxx-nak kell egész éjszaka taxisként egy bérgyilkost, vagyis Tom Cruiset fuvaroznia, míg itt egy Uber sofőr fog egy zsarut, aki egy kegyetlen gyilkost üldöz. Már csak azért is tükörkép, mert az előbbi egy dráma-thriller, míg utóbbi egy igazi akció-vígjáték, és reméljük a jobb fajtából.

A zsarut Dave Bautista alakítja, akivel A galaxis őrziő-filmekben Draxeként találkozhattunk, míg az Uber sofőrt Kumail Nanjiani játssza, aki a Szilícium-völgy sorozatból lehet ismerős.

A csendes sofőrünknek nem számít semmi, csak hogy megtarthassa az öt csillagos értékelését, de miután beszáll mellé Vic, ez bizony egyre nehezebb feladat lesz.

A film július 11-én debütál nálunk. Uber sofőröknek csak saját felelősségre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás