promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Cameron filmjéből készít sorozatot a Disney+
Borítókép:  Twentieth Century Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A True Lies – Két tűz közöttre csapott le a csatorna.

Az alkotás amolyan igazi ’90-es évekbeli akció-vígjáték volt, amiket igen csak vissza szoktunk sírni. Itt a rendezést és a forgatókönyv megírását is James Cameron vállalta magára, akiről kiderült, hogy tud poénkodni is, ha úgy tartja kedve. Szerette a filmet, és anno egy folytatást is el tudott volna neki képzelni, de később ezt a sarokba dobták.

A Disney azonban most úgy döntött ideje elővenni az 1994-es filmet, aminek Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis voltak a főszereplői. Előbbi a szupertitkos Omega csoport ügynöke volt, de a családja szemében csak egy számítógépes kockaként volt ismert. A felesége bele is fásult ebbe az unalmas életbe, de ez egy csapásra megváltozik, amikor megjelenik az atombombával fenyegetőző terrorista, Salim Abu Aziz.

A titkolózó férj és az izgalmakra vágyó anya rengeteg humort és akciót hozott, és a True Lies is egy afféle kuriózum alkotás lett Cameron pályája során, amilyet már nem igazán fog készíteni. Viszont áldását adta a Disney sorozat-projektjére, így teljesen szabad az út.

A szériát Joseph McGinty Nichol, vagyis McG fogja felügyelni, aki olyan filmeket rendezett például, mint a Charlie angyalai, illetve a Terminátor – Megváltás. Ért az akcióhoz, annyi szent.

Most a Collidernek azt nyilatkozta, hogy imádja ezt a sztorit, és nyáron már bele is kezd a forgatókönyvbe, amit ő fog írni. A széria egy reboot lesz, de nincs kizárva, hogy Schwarzenegger feltűnjön majd egy cameo szerepben.

Mivel a munkák még javában zajlanak, így a premierdátumot később közlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás