Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nemsokára érkezik a Rocketman filmzenéje

Nemsokára érkezik a Rocketman filmzenéje

Zene, Film & Kultúra

Nemsokára érkezik a Rocketman filmzenéje

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.05.20. 13:13

Az alkotás premierje még kicsit odébb van, de a filmzenével már péntektől elkezdhetünk hangolódni.

A Bohém rapszódia után újabb remek zenés-életrajzi film érkezik a mozikba, ami Elton John életét fogja bemutatni. Az alkotás sajátossága, hogy az énekest alakító színész Taron Egerton saját maga fogja énekelni a dalokat.

„Azt szerettem volna, hogy Taron teljes egészében eljátsszon engem: ne csak színészkedjen, hanem énekeljen is. Az interpretációt teljes mértékben rá és a zseniális Giles Martinra bíztam – tudtam, hogy Taron jó kezekben lesz nála. A végeredmény pedig minden várakozásomat felülmúlta!”

– mesélt az alkotói folyamatról Elton John.

A május 24-én megjelenő album nem mindennapi élményt ígér a rajongóknak, már csak azért is, mert az eredeti dalokat újrahangszerelték, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a film ívéhez. Olyan klasszikusokkal találkozhatunk rajta, mint Tiny Dancer, a Don’t Go Breaking My Heart, az I’m Still Standing, és persze a Rocket Man is.

„Csodálatos élmény volt együtt dolgozni Eltonnal és Giles Martinnal. A klasszikusokat teljesen új köntösbe bújtattuk, Giles-nek nagyszerű érzéke volt ahhoz, hogy hogyan alakítsuk úgy ezeket a dalokat, hogy a történet szerves részei legyenek, és mégis hűek maradjunk az eredetiekhez”

– mondta Egerton.

A lemezre felkerült egy teljesen új dal is: az (I’m Gonna) Love Me Again-t Elton John és Taron Egerton együtt adják elő.

A film június 6-án debütál nálunk, a kritikusok pedig kedvezően fogadták. Mondhatjuk úgy is, hogy aki imádta a Bohém rapszódiát, az ebben sem fog csalódni.

Borítókép: David Appleby/Paramount