promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss változatot kap a Drágám, a kölykök összementek!
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az eredeti film főszereplője Rick Moranis volt, aki a felesége halála után egyre kevesebb szerepet vállalt, majd vissza is vonult.

Gyerekkorom nagy kedvence volt a Drágám, a kölykök összementek!, de ma már nem igazán merném megnézni. Elszállt felette az idő, fejben meg mindent fel tudok idézni belőle. Amúgy az alkotás zseniális speciális effektusokkal dolgozott anno. Kellett is, mivel a sztori az, hogy Wayne Szalinski professzor feltalál egy kicsinyítő gépet, aminek a gyerekei esnek áldozatul. Ráadásul véletlenül egy szemeteszsákban landolnak, majd a kert végében találják magukat. Készen is áll a nagy kaland, aminek a világában még a hangyák is óriásoknak tűnnek.

A Disney most akar neki egy újrafeldolgozást, amiben Nick Szalinski karakterét vennék elő. Ő ugyebár  az eredeti részben Wayne Szalinski fia. Igen, ilyen értelemben tekinthetjük folytatásnak is, azonban milyen véletlen, ő is le fogja kicsinyíteni a gyerekeit. Elvileg az eredeti sztorihoz képest nem sok mindent akarnak változtatni rajta, de hát nem is igazán kell.

Az eredeti film főszereplője Rick Moranis volt, aki a felesége halála után egyre kevesebb szerepet vállalt, majd vissza is vonult. Nem is hiányzik neki a filmezés, és csak a gyerekeire koncentrál. Az új részhez Josh Gadet nézték ki Nick Szalinski szerepére.

Meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle. Anno a folytatások nem lettek túl jók, de hát most az első részt fogják alapul venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás