promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengeteg rajongó a Trónok harca újraforgatását követeli
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harca rajongói petíciót írtak azért, hogy az HBO forgassa újra az utolsó évadot. Cikkünk megjelenésekor az aláírások száma átlépte a 300 ezres határt. 

Iszonyatosan megnőtt azoknak a száma, akik elégedetlenek a Trónok harca nyolcadik évadával. Bár a kőkemény rajongók már azóta érzik ezt, amióta nincs alapanyag George R.R. Martintól. Ezért is kezdték el félteni a Star Warst, mivel az is David Benioff és D.B. Weiss, vagyis a sorozat alkotóinak kezébe került.

Korábban is előkerült a Trónok harca, de most nem a széria tréfás lezárásait taglaltuk. Sokan úgy érzik ugyanis, hogy a párbeszédek pocsékak, a legtöbb karakter csak úgy „oda van lökve", és a záró évad nem olyan, amilyennek lennie kéne – hiába briliáns a sztori. A készítők nem tudják úgy kibontani, ahogyan ezt kell.

A petíció létrehozója, Dylan D. pontosan erre mutat rá:

„David Benioff és D.B. Weiss is igazolták, hogy rendkívül kezdő írók, ha nincsen meg az alapanyag, amiből építkezhetnének. A széria megérdemli, hogy méltó lezárást kapjon. HBO, forgassátok újra az egészet, lepjetek meg minket!”

Azt gondolhatnánk, hogy vicces követelés ez a világ legnagyobb sorozatgyártója felé, így viszont jelenleg az a helyzet, hogy már csaknem 300 ezren aláírták a petíciót. Persze a csatorna soha nem fogja újraforgatni az utolsó évadot. Képtelenség is lenne, mivel nagyon sok pénzt költöttek el rá. Azonban jelképesen mégis óriási dolog, hogy ennyien értenek egyet Dylan D. felvetétésével.

A rajongók a könyvekkel vigasztalódhatnak később, azonban ezeket George R.R. Martin még mindig nem fejezte be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás