promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a Watchmen-sorozat előzetese
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az HBO meg akarja fogni az undergorund képregényfanatikusokat.

Alan Moore sztorija egy alternatív valóságban játszódik a ’80-as években, ahol a szuperhősök tevékenységét betiltották és kirekesztették őket. Ebből 2009-ben Zack Snyder egy fantasztikus alkotást tett le az asztalra, amit a kritikusok többsége mai napig az egyik legjobb képregényes feldolgozásnak tart.

A Watchmen világa tényleg nem a populáris képregényfanoknak való. Kicsit nehezen emészthető, de pont ettől zseniális. Damon Lindelof már bizonyított az HBO-s „A hátrahagyottak” című szériájával, és most ez egy újabb nagy dobás lehet tőle.

A rajongóknak ki is jelentette anno, hogy nem akarja ő felforgatni a Watchmen világát, csupán annyi változtatást csinál, hogy a történetet a jelen korba helyezi át. Sokan persze arra kíváncsiak, hogy megkapjuk-e tőle Doktor Manhattant. Az előzetesben még nem szerepel, de lehet meglepetésnek tartogatják. Az IMDb-s adatlapom jómagam mindenesetre nem láttam a karaktert feltűntetve.

Ezzel az HBO belép a szuperhős-sorozatok világába, de az egyik legjobban hozzájuk illő választással, vagyis a  Watchmennel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás