promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több különböző drog is volt a Prodigy énekesének szervezetében
Borítókép:  AFP/Sofie Mathiassen
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keith Flint, a Prodigy énekese március 4-én halt meg otthonában, s a zenekar frontembere, Liam Howlett elismerte, hogy barátja öngyilkos lett. Szerdán nyilvánosságra hozták a halotti jelentést, de a halottkém nincs teljesen meggyőződve arról, hogy öngyilkosság történt.

Liam Howlett, a Prodigy egyik tagja márciusban nyilvánosságra hozta, amit sokan sejtettek: Keith Flint, a banda énekese nem természetes halált halt, hanem öngyilkos lett. A férfi felakasztotta magát essexi otthonában.

A halottkém jelentését szerdán adták ki, melyről a Billboard tudósít. E szerint az énekes szervezetében halála beállta után alkohol, kokain és egy mákgubóban található stimuláns is volt, kodein.

A Guardian szerint az ügyet vezető halottkém, Caroline Beasely-Murray a következőket mondta Flint haláláról:

„Pontosan nem fogjuk soha megtudni, mi járt az agyában azon a bizonyos napon. Feltételezésem szerint öngyilkosságról van szó. Minden valószínűség szerint Mr. Flintben megfogalmazódott egy gondolat, ennek engedelmeskedve cselekedett, tudván, hogy az a halálához vezethet. Ugyanakkor nincs elegendő bizonyíték a kezünkben, hogy ezt minden más eshetőséget kizáróan kijelenthessük.”

A Prodigy a tragédia nyomán kiírta Twitter-oldalára, hogy mindenki forduljon szakemberhez, ha lelki krízisben van. Mi is megtesszük:

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a mobilról is ingyenes 116-123-as lelkielsősegély-számot!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás