promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még egy kibővített Tarantinót valaki?
Borítókép:  FRANCOIS GUILLOT / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb Quentin Tarantino filmhez érkezik rendezői változat. Legutóbb az Aljas nyolcas kapott még egy bővítést, de azt minisorozatként tálalják. 

Nem olyan rég jelentettük be, hogy minisorozat lesz az Aljas nyolcasból. Ennek volt egy speciális 187 perces változata, de most még több jelenetet kap, mivel a sorozat 4 része összesen 210 perces lesz. Ezt a Netflixen már elérjük, szóval ha akarjuk, le is lehet darálni egyben. 

Maradunk Tarantino western-világában, mivel most a Django elszabadul fog kapni egy rendezői változatot. Ez se egy rövidfilm, mivel az eredeti alkotás 2 óra 45 perces. A mester ezt bővítette ki 3 óra 15 percesre.

A rendező a SlashFilm-nek elmondta azt is, hogy ezt nem tudná minisorozatként elképzelni, csak is teljes filmként, amit a Volt egyszer egy Hollywood után ki is fog adni. Persze mindenki az új alkotására vár, de nem sértődünk meg, ha kapunk egy-két rendezői változatot a régebbiekből.

A Django elszabadul forgatókönyvéért Tarantino az Oscar és Golden Globe-díjat is hazavihette. A jövőben megnézhetjük, hogy mi a teljes sztori, amit megálmodott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás