promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy rajongó tökéletes szinkront készített az új Oroszlánkirályhoz
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy magyar fanatikus elkészítette az Oroszlánkirály című animációs mese 2019-es változatának trailerét az eredeti mese szereplőinek szinkronhangjával. Mufasa király Sinkovics Imre hangjával, ezt hallani kell!

Jön a felújított Oroszlánkirály, mely sötét, vidám, elementáris lesz egyben, a rajongók már remegnek. Pelenkás lányom például, aki először kilencszer indíttatta el újra a trailert Youtube-on, aztán még tizenháromszor.

A magyarok java rajong a szinkronért, sőt kiált érte, ha egy filmet eredeti hanggal lát. A Szinkronjunkie blog megírta, hogy egy Zoltán nevű Oroszlánkirály-fan megcsinálta hát az új trailer alá a szöveget az eredeti, 1994-es szinkronnal. Amikor Mufasa királynak még Sinkovics Imre kölcsönözte mélyen búgó hangját, Zordonnak pedig az azóta ugyancsak elhunyt Kristóf Tibor. Istenire sikeredett, annyi szent, íme:

A 2019-es Orszlánkirályban olyan nagyságok szerepelnek majd hanggal, mint Chiwetel Ejiofor, Beyoncé, Seth Rogen és James Earl Jones. A hivatalos magyar szinkronos előzetes május másodika óta elérhető Youtube-on.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás