promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minisorozat lett az Aljas nyolcasból
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Quentin Tarantino alkotása alapból hosszú, de most megkapta mindenki a bővített verziót.

Sok kritikus felhozta anno a film vontatottságát, de szerintem nincsen igazuk, mert az Aljas nyolcas pont attól jó, hogy gyönyörűen építkezik. Ha egy Tarantino, aki még tudtommal nem buggyant meg az évek során azt mondja, hogy a filmben nincsenek felesleges jelenetek, hát akkor nehogy már a kritikusok mondják meg neki, hogy vannak. Akik meg rossznak tartják kritikusként, azok abszolút pályát tévesztettek. (Rengeteg vitát generált amúgy az alkotás köztük.) Nyugalom, nekem is van barátom, aki még mindig azt mondja rá, hogy ez egy...

Soknak tűnik, vagy sem, a rendező a vágás után is 168 perccel ajándékozott meg minket. Ennek van egy speciális bővített változata, amit csak néhány mozi tűzött műsorra, ami 187 perces volt. Azonban érkezett a Netflixre egy minisorozat, ami összesen 210 percet ad. Ez bőven plusz, még akkor is, ha levesszük belőlük a stáblistát.

A sorozat már streamelhető, aki viszont a falat kaparászná az amúgy is hosszú filmtől, annak fent van az eredeti változat is. A miniszéria 4 részre van bontva: Last Stage to Red Rock (50 perc), Minnie’s Haberdashery (51 perc), Domergue’s Got A Secret (53 perc) és The Last Chapter (56 perc).

Ki tudja, lehet sokaknak így emészthetőbb lesz, mint egyben, bár aki nem csípi a vontatottságot az elején, az szerintem még így se kezdjen bele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás