promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkezdett szinkronizálni a Netflix
Borítókép:  Lionel BONAVENTURE / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyitniuk kell azok felé is, akik inkább a szinkront részesítik előnyben.

Már jó ideje elérhető hazánkban a Netflix, de hát főleg azok fizettek elő rá, akik profik angolból, mivel elenyésző még mindig az a tartalom, amihez kapunk feliratot. Muszáj is, mert azoknak a száma elég kevés, akik angol felirattal tudnak belevágni egy sorozatba, vagy egészestés filmbe.  

Bár szerintem elég lenne a feliratokat bővíteni, de a streamingszolgáltató rájött, hogy érdemes szinkronizálni is hazánkban. Most lehetne vitázni, hogy melyik a jobb, de én se megyek bele, mivel szinkronosan meg felirattal is nézek filmeket, sorozatok, mikor milyen kedvem van.

Persze gyerekeknek szóló tartalmakhoz eddig is választható volt magyar hang, de a Netflix most elkezdte szinkronizálni a Stranger Things-et. Naná, hogy az egyik legfelkapottabb sorozatukkal kezdenek. Szomorú, de elég sok ismerősöm egyszerűen azért nem ismeri ezt a zseniális szériát, mert nincsen leszinkronizálva.

Az IGN szerint az első három rész már elérhető, de valószínűleg mind a két évadot magyarosítani fogják, ha már belekezdtek, na meg a harmadikat is, ami júliusban érkezik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás