promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnéznéd több mint százszor a Marvel Kapitányt?
Borítókép:  WSAW
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberünk rekordot akart dönteni, azért nem unatkozik ennyire.

Steve Ruppel erősen kivette a részét abból, hogy a Marvel Kapitány beléphessen a milliárdos klubba. El lehet gondolkozni azon, hogy melyik filmre ültetek be a legtöbbször, de a 116 nem lesz meg szerintem. A wisconsini férfi ennyiszer látta a Marvel Kapitányt, amíg műsoron volt, és ezzel Guinness-rekordot döntött.

A CBR-nak elmondta, hogy imádja a szuperhősfilmeket, és a rekorddöntés céljából szúrta ki magának a Marvel Kapitányt, mivel tudta, hogy sokáig játszani fogják. Mindig más részletre tudott figyelni a háttérben, így nagyon be se golyózott.

Ruppel nagyjából 238 órát töltött a moziban, és rengeteg szabadságát is feláldozta. Ez elosztva 24-el csaknem 10 nap folyamatos filmezés. A napi rekordja napi hét darab Marvel Kapitány adag. Ennyi rajtunk átlagembereken simán kifogna. A pénztárcánkon is, mivel a rekordernek minden egyes vetítésre meg kellett váltania a jegyet.

A férfi elmondta azt is, hogy Disney filmen is gondolkozott, mivel azokat is sokszor játsszák és rövidebbek is, de a sok énekléstől bekattant volna. A hamarosan debütáló Bosszúállók: Végjáték is menni fog egy ideig, de azért az még is csak 3 órás. A lényeg, hogy Ruppelnek megvan a rekord, ha érzitek magatokban az elszántságot, lehet utána csinálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás