promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az első dal Avicii búcsúalbumáról
Borítókép:  Sean Eriksson
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A posztumusz lemezt a zenésztársai segítettek befejezni, amiről meghallgathatjuk az első szerzeményt.

Mint korábban megírtuk, a család is úgy döntött, hogy kiadják Avicii utolsó albumát, amin a világhírű producer a halála előtt dolgozott. Ennek a teljes bevételét a Tim Bergling Alapítványnak ajánlják fel. A szervezet a mentális betegségekre igyekszik felhívni a figyelmet, ezzel is próbálva csökkenteni az öngyilkosságok számát.

A TIM címet viselő album június 6-án lát napvilágot, az első dalt azonban már meghallgathatjuk róla. A track körülbelül 80 százalékban készen volt, amikor elveszítette a világ Aviciit. A zeneszerző társproduceri csapata, Krisfoffer Fogelmark és Albin Nedler megkapták a fájlokat, és ezek alapján fejezték be a dalt. A vokált Aloe Blacc énekelte fel az SOS című szerzeményhez.

Szerzőtársai a megmaradt jegyzetek és üzenetek alapján minden erejükkel azon voltak, hogy megvalósítsák a zenész eredeti elképzeléseit, ezzel is tisztelegve emlékének.

Fura úgy hallgatni egy Avicii dalt, hogy maga a zenész nincsen már köztünk, de ezek a pillanatok még is olyanok, mintha itt lenne, és gyártaná nekünk a jobbnál jobb zenéket. A hivatalos videóban rajongók által írt üzeneteket láthatunk, amiben Aviciitől búcsúznak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás