promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hely, ahol egész nyáron fesztivál van
Borítókép:  Budapest Park offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már egy hónapot sem kell aludni, és nyit a Budapest Park! Rapcirkusszal, Vad Frutikkal és Rúzsa Magdival veszi kezdetét a szezon.

Most is alakítottak a dizájnon, ami Planet 8 fantázianéven fog futni és egy idegen világba kalauzol el minket. Ennél többet nem igazán árultak el róla, szóval menni kell koncertezni és majd kiderül. Ne essünk pánikba, a nevek megint óriásiak, és a színpad is a szokásos helyén fog állni.

Rögtön a nyitónapon, április 25-én összegyűlik a hazai hip-hop szcéna allstar csapata, a Fővárosi Rapcirkusz. Még felsorolni is sok, hogy mennyi illusztris nevet szedtek össze a hazai rap életből. Ott lesz a Punnany Massif, az Irie Maffia, Saiid, a Hősök, Dopeman, az Animal Cannibals, a Follow The Flow, Mikee Mykanic, a Sör és Fű, az NKS, Q-Cee, Mr. Die és a Vörösmarty Téri Betyárok is. Az előadók nagyzenekaros kísérettel lépnek majd fel, szóval különleges előadást kapunk majd mindenkitől. Utána a város egyik kiváló hiphop bulisorozata, a Queens Party veszi kezdetét.

Április 26-án a Vad Fruttik csap a húrok közé. A csapat többek közt forgatott már közösségi klipet a Budapest Parkban, bemutatta tavaly megjelent „Szabad.vagy” című lemezét, illetve olyan fénytechnikával is érkezett már, ami levitte a közönség fejét. Így biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is valami extrát kapunk az eklektikus zenéjéről és hihetetlen színpadi jelenlétéről ismert zenekartól. Vendégük a Konyha triója lesz, a koncert után pedig a szezon első Lidocain Night-ja veszi kezdetét a legmenőbb magyar alterzenékkel.

Következő nap sem maradunk koncert nélkül. Április 27-én Rúzsa Magdi lép fel, akinek ez lesz az egyetlen egy fővárosi koncertje az idén. Jelezte is a Park, hogy elég kevés jegy van, ha ott akarunk lenni, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni rá, mielőtt kiteszik a megtelt táblát. Vendége egy fiatal tehetség, Zävodi lesz, a koncert után pedig a Pressplay csapata veszi át az irányítást, hogy az egész Parkot videódiszkó tánctérré alakítsa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás