promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összegyűjtötte a legnagyobb slágereit az Animal Cannibals
Borítókép:  Animal Cannibals offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az úgynevezett „Best of” lemez április elsején jelenik meg, és az sem áprilisi tréfa, hogy 5 CD-nyi anyagot adnak nekünk egyben.

Akárhogy is nézzük, az Animal Cannibals az egyik legnagyobb hatású magyar rap/hip-hop csapat. A stílus magyarországi előfutáraiként is szokták őket nevezni, és ha sokan nem is kedvelik őket, az biztos, hogy megkerülni semmiképpen nem lehetett a csapatot. Biztosan nincs olyan ember, aki ne találkozott volna legalább egy slágerükkel. Könnyed forma, vicces szövegek, egy igazán széles közönséghez, szóval a duó népszerűsége máig töretlen.

Hihetetlen belegondolni, de az Állat Kannibálok 1995-től aktív, elismert és népszerű szereplői a hazai könnyűzenének, és ezalatt nem igazán akartak megöregedni. Most 2019. április 1-jén egy exkluzív, kizárólag 333 példányban megjelenő különlegességgel kedveskednek a rajongóknak.

Ricsipí és Qka MC egyedülállót alkotott: egy korongra 5 CD-nyi anyagot pakoltak fel, és az eddigi legjobb Animal Cannibals-felvételeket gyűjtötték össze. Olyan nagysikerű slágereket vonultatnak fel, mint a „Takarítónő”, a nemzetközi babérokra törő „Yozsefváros” (ugyebár Kate McKinnon színésznő elrappelt egy versszakot a Yozsefváros című dalból Jimmy Fallon talkshow-jában), a „Kérek egy puszikát” vagy a jubileumi „Tarolnak az emszík”.

Szóval készüljetek az Animal Cannibals élményre, mert jönnek az eddigi legjobb dalok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás