promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amerikában óriási bevétellel nyitott a Mi
Borítókép:  Claudette Barius - Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hazánkban viszont nem tudta megverni a Marvel kapitányt.

Jordan Peele nagyon magasra tette a lécet a Tűnj el! című horrorjával, ami még egy Oscart is termelt neki a legjobb eredeti forgatókönyvért. Teljesen más szemmel kezdte el nézni a klasszikus műfajt, ami a közönségnek és a kritikusoknak is bejött. A Mi nevezetű alkotásával sem hazudtolta meg magát, és megmutatta, van még meglepetés a tarsolyában. Már a kritikusunk is megnézte a frissen debütált mozit, Fib írását ide kattintva éritek el.

Amerikában nagyon kíváncsiak voltak mit művelt megint Peele, és a Mi 70,3 millióval kezdett, amivel a legjobb nyitányt produkálta, mint eredeti ötleten alapuló horror. A világbevétel ezzel együtt 87 millió lett, szóval a többi országban nem volt meg az őrült érdeklődés a film iránt. Nálunk sem, mivel a többség még mindig Marvel kapitányozott, pontosabban 30 179 néző, míg a Mi-re 27 716-an voltak kíváncsiak.

A tengerentúlon már lecsengett a szuperhősfilmláz, ott a Marvel kapitány már csak 35 milliót tudott termelni, és összbevételben 910 millió dolláron áll jelenleg. Amíg megérkezik a Bosszúállók: Végjáték, addig valószínűleg be fog tudni lépni a milliárdos klubba.

Amerikában a Csodapark című animáció lett a harmadik, csekély 9 millióval. Ezt nálunk április 18-án mutatják be. Hazánkban az Így neveld a sárkányodat 3 esett be a bronzérmes helyre 15 475 nézővel.

A tengerentúlon pár moziban beülhettek a nézők Nemes Jeles László Napszállta című filmjére, amit 15 ezren meg is tettek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás