promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Brains elmesél egy hollywoodi történetet
Borítókép:  Brains offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ráadásul magyarul, mert úgy döntöttek, hogy újra anyanyelvükön dobnak ki zenét.

Korábban is születtek magyar nyelvű Brains-dalok, de ezek leginkább különböző együttműködések voltak olyan előadókkal, mint a Punnany Massif, Papp Szabi vagy a Halott Pénz. A Hollywoodi történet tehát már csak ezért is újabb mérföldkő a zenekar életében. Az egésszel egy afféle drum & bass vonalat akarnak megidézni a klasszikus fajtából. Ez sikerült is, szóval most ne modern droppokat várjunk a srácoktól.

A szöveg azt próbálja felidézni, amikor megismerkedünk valakivel, aki tökéletes társnak tűnik, és szívből reméljük, hogy a közös jövő olyan lesz, mint egy hollywoodi film. Persze ezt kacifántos Brains-féle rímekben kapjuk meg, amit úgy dolgozunk fel, ahogy éppen tetszik. Nekem egyedi látásmódom van ebben, de azt nem kívánom megosztani, szerintem miről is szól igazából ez a dal.  

„Az elmúlt évben sok helyen koncerteztünk fúvós hangszerekkel kiegészülve, ami annyira megtetszett a zenekarnak, hogy ezt a hangzást igyekeztünk a Hollywoodi történetbe is beleépíteni”

– mesélte Kéri András „Columbo” a szerzemény megszületéséről.

Természetesen klipet is kapunk, amit Lehel Olivér és a Proud csapata Horvátországban vett fel. Ők már olyan zenekarokkal dolgoztak együtt, mint az Irie Maffia, a Quimby vagy a Tankcsapda.

A Brains idén nyáron is végigszántja a fesztiválszezont, ennek első és egyik legfontosabb állomása május 3-án a Budapest Park lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás