promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább növelte brutális bevételét a Marvel Kapitány
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába volt családi animációs premier is Amerikában, az emberek most szuperhősözni akarnak.

A Marvel Kapitány nem egy nagy szám, ezt a kritikusunk is belátta, azonban annyira el van ültetve az emberekben, hogy ez a Bosszúállók: Végjáték felvezetése, hogy egyszerűen csődültek rá a moziba. Ezzel jócskán túlszárnyalta múlt héten azt a bevételt, amit jósoltak neki. Persze az első női Marvel-szuperhősfilm visszaesett, de maradt az aranyérmes helyen. Egyértelmű volt, hogy senki se fogja tudni befogni. A 69,3 milliós második hétvégi bevétel jónak mondható, világszinten pedig 760 millió dollárnál tart az alkotás.

Befutott egy családi animáció a második helyre, de a Csodaparkot eléggé lehúzták, így nem igazán kíváncsi rá senki, de azért 16 milliót összehozott. Ezt nálunk április 18-án készülnek bemutatni, szóval majd világszinten kozmetikáznak rajta.

A harmadik helyen egy regényadaptáció van, a Five Feet Apart, ami direkt arra készült romantikus drámaként, hogy mindenkit megsirasson. Gyakorlatilag egy afféle Csillagainkban a hiba koppintás, ami 13,2 millióval indított. Nálunk május 2-án mutatják be a jelenlegi bronzérmest.

A két premier hátrébb sorolt mindenkit: Az Így neveld a sárkányodat 3. másodikról negyedikre, míg az A Madea Family Funeral harmadikről ötödikre csúszott vissza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás