promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy jó és egy rossz hír a Maffiózók-filmről
Borítókép:  Abbot Genser/HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megvan a premier dátum, de sajnos nagyon sokat kell rá várnunk.

Óriási bombaként robbant anno a hír, hogy megtalálták a tökéletes szereplőt, aki eljátssza majd a fiatal Tony Sopranot. Ki is lehetne ez más, mint James Gandolfini fia, Michael Gandolfini, akiben benne van édesapja minden egyes rezdülése, de azóta már olyan nevek is csatlakoztak a csapathoz, mint a Nagymenőkből ismert Ray Liotta.

A The Many Saints of Newark az 1960-as évek Amerikájába megy vissza. Sok rajongó tudja, hogy Tony Newarkban nőtt fel, ahol édesapja, Giovanni „Johnny Boy” Soprano és nagybátyja, Corrado „Junior” Soprano is részt vett a szervezet bűnözésben. A film nem csak a gengszterkedést akarja bemutatni, hanem a feketék és fehérek közötti elharapódzó viszonyt is.

A forgatókönyvet David Chase és Lawrence Konner rakták össze, míg a rendező székbe Alan Taylor ül be, aki sok Maffiózók részt vezényelt le.

Most már leleplezték a premier dátumot, ami sajnos nem most lesz. Az előzményfilm premierjét 2020. szeptember 25-ére írták ki. Még az is sok lenne, ha ez év szeptemberéig kellene várni, de bizony erre még rápakolnak egy évet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás